Over mij

November 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Ankh toen een instrumentmaker deze aan mij toonde. Toen ik de Ankh vasthield, voelde ik direct de energie van deze Ankh. Deze was voor mij zo krachtig dat ik het gevoel had dat ik meer moest gaan doen met de Ankh. Ik kreeg toen het idee kreeg om zelf Ankhen te gaan maken. Omdat ik goudsmid ben, was de techniek voor mij niet vreemd.

Toen ik zelf de Ankhen maakte, ontdekte ik dat ik extra energie aan deze Ankhen kon verbinden. Zo kon ik de Ankh afstemmen op een van de chakra’s of de Ankh een bepaalde intentie meegeven. Deze mogelijkheid om de energie af te stemmen op de eigenaar van de Ankh werd steeds krachtiger. Ik merkte dat ik hierin werd begeleid door Ankhmania.

Ditzelfde was het geval toen een kennis aan mij vroeg een lemniscaat te maken.

Niet veel later vroeg een vriendin aan mij of ik voor haar een Atlantisring kon maken. Aanvankelijk was ik wat terughoudend, maar toen ik in diezelfde week nogmaals dit verzoek kreeg van iemand anders, wist ik dat dit een opdracht vanuit het Universum was. Ik ben toen begonnen met het maken van deze bijzondere ring.

De Ankh, de lemniscaat en de Atlantisring zijn alle drie energetisch verbonden met de piramide. Zo ben ik gekomen tot het vervaardigen van piramides.

Niet alleen de Ankh, maar ook de andere drie voorwerpen verbind ik tijdens het maken met een bepaalde energie die wordt afgestemd op de uiteindelijke eigenaar. Ik vind het daarom belangrijk om persoonlijk contact te hebben met diegene die het voorwerp bestelt. Dit hoeft niet altijd de uiteindelijke eigenaar te zijn, maar kan ook iemand zijn die het voorwerp voor iemand anders bestelt.

Ik zie het als mijn opdracht om de symbolen weer onder de aandacht te brengen van de mensen en de energie van deze symbolen te verspreiden over de aarde. Waar positieve energie is, is geen ruimte voor negatieve energie.

Sinds ik deze voorwerpen voor anderen maak, hebben velen al profijt gehad van de bijzondere kracht van deze voorwerpen. Regelmatig sta ik met mijn voorwerpen op beurzen op verschillende plekken in het land.

Maria PorskampVoor meer informatie kun je gerust contact opnemen, via telefoon (06 55 14 44 15) of via m.porskamp@kpnplanet.nl.

Maria Porskamp