De Ankh of het Atlantis Kruis

ankh

De tweebenige Ankh, ook wel de Ankh van genezing genoemd, is een oud genezingssymbool. Dit symbool werd al gebruikt in Lemurië, Atlantis en Egypte.

In Lemurië werd dit symbool energetisch gebruikt, het had nog geen fysieke vorm. Later, in Atlantis, kreeg het symbool de fysieke vorm.

De Ankh was in eerste instantie een antenne voor de koningen en hogepriesters op aarde.

Na de val van Atlantis werd de kennis over het symbool en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd, werd in de top een Ankh geplaatst. Deze stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide en diende als antenne.

Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen, bijvoorbeeld wanneer er politieke problemen speelden.

De werking van de Ankh

In onze tijd wordt de Ankh als symbool steeds meer herontdekt. Het gebruik van de energie ervan is tegenwoordig beschikbaar en bereikbaar voor iedereen. Je kunt de Ankh voor jezelf gebruiken alsmede voor therapeutische behandelingen.

Wanneer je de Ankh vasthoudt, versterkt het je kracht en je energie. Je kunt met de energie van de Ankh blokkades weghalen en pijn bestrijden. Als je de benen van het symboolvoorwerp naar je toe richt, ontvang je energie. Richt je het hoofd naar je toe en dus de benen van je af, dan geef je energie.

Een goed gebruik van de Ankh helpt de persoon die hem gebruikt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

De Ankh is persoonsgebonden. Gebruik het dus alleen zelf. Elke Ankh heeft namelijk een specifieke werking voor de eigenaar. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van een blokkade bij een chakra, kan het symbool worden gebruikt om deze blokkade op te heffen. Voordat de Ankh door mij kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met degene die deze bestelt dus belangrijk. Op deze manier kan deze worden afgestemd op de uiteindelijke eigenaar.

Het is van belang om de intentie te hebben om de Ankh als antenne te gebruiken voor een verbinding met de kosmos. Wanneer je een sterke verbinding hebt met de kosmos, kan de helende werking van dit symboolvoorwerp zeer krachtig voor je worden.

Contact en prijzen

Heb je interesse in de Ankh of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Onderstaand vind je de verschillende afmetingen met bijbehorende prijzen.

ankh

Alle Ankhen zijn door mij handgemaakt en zijn van messing. De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Ankh: circa 66 cm (lengte) x 45 cm (breedte) x 8 mm (dikte). Prijs: €225, -.

Ankh: circa 33 cm (lengte) x 22,5 cm (breedte) x 6 mm (dikte). Vervaardigd volgens de Tesla-code 3-6-9. Prijs: €150, -. Klik hier voor meer informatie over de Tesla Ankh.

Ankh: circa 21 cm (lengte) x 15 cm (breedte) x 6 mm (dikte). Prijs: €95, -.

Ankh: circa 18 cm (lengte) x 12 cm (breedte) x 4 mm (dikte). Prijs: €65, -.

Ankh: circa 12 cm (lengte) x 7,5 cm (breedte) x 4 mm (dikte). Prijs: €55,-.