De Atlantisring

atlantisring

De afbeelding op de Atlantisring is een zeer oud symbool. Een symbool dat de ring veel kracht geeft. Het symbool werd al gebruikt in Atlantis en Lemurië en waarschijnlijk ook al ver daarvoor. In die tijd bestond er alleen nog maar een energetische vorm van het symbool, het had nog geen fysieke vorm.

Tijdens de latere periode van Atlantis werd de ring fysiek gemaakt. In die tijd bestonden in Atlantis mystieke scholen en wanneer een student deze goed had afgerond, ontving hij of zij de Atlantisring.

De kracht van de ring zorgde ervoor dat de afgestudeerde werd beschermd en de opgedane kennis goed kon vasthouden. Door het dragen van de ring werd ook de gezondheidstoestand van de drager sterk verbeterd. Toen Atlantis verging, zijn een aantal inwoners van Atlantis gevlucht naar Egypte.

Een bewijs van de bijzondere krachten van deze ring leverde de Amerikaanse archeoloog Howard Carter. Hij droeg deze Atlantische ring die bij eerdere opgravingen was gevonden in Egypte.

Howard Carter nam deel aan de expeditie waarbij de schatkamer van Toetankhamon werd geopend. Er rustte een vloek op deze daad zo bleek, want spoedig na deze expeditie overleden alle overige zeventien expeditieleden. Alleen Howard overleefde de expeditie. Volgens hem was dit het gevolg van de beschermende werking van de ring.

Nadat Howard in 1939 overleed heeft zijn familie de ring ter beschikking gesteld aan onderzoekers.

De werking van de Atlantisring

Zoals eerder beschreven, is het het symbool boven op de Atlantisring zeer krachtig. Door dit symbool heeft de ring een helende en beschermende werking voor de drager van de ring.

De kracht van de ring werkt op verschillende manieren:

  • Het beschermt het energielichaam en het fysieke lichaam.
  • Het heft blokkades in het lichaam op.
  • Het versterkt de intuïtie.
  • Het beschermt tegen aardstralen, wateraarden en andere schadelijke straling.

De ring is sterk persoonsgebonden omdat de energie van de ring zich aanpast aan de energie van het lichaam van de eigenaar. Het is dus niet de bedoeling dat de ring wordt doorgegeven aan iemand anders.

Het gebruik van de Atlantisring

Het is niet van belang van welk materiaal de ring is gemaakt. Wat wel van belang is, is dat de ring direct contact heeft met de huid tijdens het dragen daarvan. Je kunt de ring dus om je vinger of aan een ketting rond je hals dragen.

Contact en prijs

Heb je interesse in de Atlantisring of zou je graag meer informatie willen over de Atlantisring, neem dan gerust contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.

De prijs van de Atlantisring is €125, – (excl. eventuele verzendkosten). De ring wordt geleverd in zilver en is een kopie van de originele Atlantisring.

atlantisring