De Lemniscaat

lemniscaat

De lemniscaat, ook wel de liggende acht genoemd, staat symbool voor oneindigheid. De vorm van dit symbool heeft geen begin en geen einde. Het is een oud symbool dat wordt gebruikt en voorkomt in vele culturen.

De werking van de lemniscaat

De lemniscaten hebben verschillende afmetingen. De werking ervan is gelijk, maar de reikwijdte van de werking (kracht) verschilt per grootte. Hoe groter de afmeting, hoe groter de reikwijdte van de kracht.

De kracht van dit symbool kan tot uitwerking komen op verschillende manieren.

Evenwicht

Wanneer je de lijnen van de lemniscaat volgt, heet dat de lemniscaatbeweging. Deze beweging heeft een vitaliserende werking. Het zorgt voor de doorstroom van energie in het lichaam waardoor het lichaam in harmonie wordt gebracht. De linker- en rechterhersenhelft komen zo in balans waardoor je zowel op fysiek als op energie niveau in evenwicht raakt.

Door dit evenwicht wordt een gevoel van rust in geest en lichaam gecreëerd. Je raakt hierdoor goed gegrond.

Aardstralen

De lemniscaat kan tevens worden gebruikt voor het afbuigen van schadelijke straling, zoals aardstralen en wateraarden in huis en tuin.

Specifieke werking voor de eigenaar

Naast bovenstaande werkingen, heeft elke lemniscaat een specifieke werking voor de eigenaar ervan. Voordat de lemniscaat door mij kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met degene die deze bestelt dus belangrijk. Op deze manier kan dit symboolvoorwerp worden afgestemd op de uiteindelijke eigenaar.

Hoe gebruik je de lemniscaat

De lemniscaat wordt op verschillende gebruikt. Zo kun je het vasthouden en de eerder genoemde lemniscaatbeweging visualiseren. Je kunt het symboolvoorwerp ook bij je dragen of onder je kussen leggen wanneer je gaat slapen, afhankelijk van de grootte. Wanneer je thuis last hebt van straling, dan kun je het op een vaste plek in het huis leggen.

Meer informatie en prijzen

Heb je interesse in een lemniscaat of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Onderstaand vind je de verschillende afmetingen met bijbehorende prijzen.

lemniscaat

Alle lemniscaten zijn door mij handgemaakt en zijn van messing. De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Grote stevige lemniscaat: circa 29 cm (lengte) x 10 cm (breedte). Dikte messing 6 mm. Prijs: €70, –

Grote lemniscaat: circa 30 cm (lengte) x 14 cm (breedte). Dikte messing 4 mm. Prijs: €60, -.

Kleine lemniscaat: circa 15 cm (lengte) x 5 cm (breedte). Dikte messing 4 mm. Prijs: €45, -.