De Merkabah

merkabah messingDe Merkabah kan gezien worden als een voertuig voor de ziel.

De Merkabah wordt afgebeeld als twee tetraëders die door elkaar heen lopen. Hierbij is één punt naar de hemel gericht en één punt naar de aarde.

De Merkabah is het lichtlichaam dat je gebruikt terwijl je in het fysieke lichaam bent. Het blijft bestaan na het overlijden van het fysieke lichaam.

Iedereen heeft dit lichtlichaam en dat kunnen we activeren. Dit kan op verschillende manieren, waarvan de intentie om het te activeren van belang is.

De energie van de Merkabah is een kracht die je kunt vergelijken met elektriciteit. Op het moment dat de Merbabah geactiveerd is, gaat de energie draaien met een snelheid waardoor er een vortex ontstaat.

De werking van de Merkabah

Het dragen van een Merkabah helpt om de vortexen in ons lichaam meer kracht te geven. Hierdoor wordt de levenskracht verhoogd.

Het letterlijk zitten in een grote Merkabah helpt ons ook om onze levenskracht en de lichtfrequentie te verhogen en tevens om onze geest af te stemmen op het reizen door tijd en ruimte.

Mediteren in een Merkabah maakt het makkelijker om naar verleden en toekomst te reizen en bovendien wordt ons fysieke lichaam beschermd door de hoge frequentie van de Merkabah.

Dit symbool vertegenwoordigt vooral de mannelijke energie van het hartchakra.

Prijzen

Indien u belangstelling hebt voor de Merkabah of vragen heeft over dit symbool, dan kunt u gerust contact met mij opnemen (zie contact).

Alle Merkabah’s zijn handgemaakt.

Merkabah van messing

Hoogte ongeveer 25 cm

Prijs € 210,- (excl. eventuele verzendkosten)