De Piramide

piramide

De piramide is een energiecentrale en werkt als antenne naar de kosmos.

Na de val van Atlantis werd de kennis over de Ankh en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd, werd in de top een Ankh geplaatst. Deze Ankh stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide. De Ankh diende als antenne.

Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen wanneer er bijvoorbeeld politieke problemen speelden.

De werking van de piramide

Ook tegenwoordig kun je de piramide gebruiken om contact te maken met de kosmos. De energie ervan werkt zowel op energetisch als op  lichamelijk niveau.

Deze energie beïnvloedt je levenskracht en je zelfherstellend vermogen.

Voor de optimale werking van de piramide is het van belang dat deze de juiste afmetingen heeft. Meestal wordt een schaalmodel gemaakt van de grote piramide van Cheops.

Ook luistert het erg nauw dat de piramide op de goede manier staat; hij moet in de goede richting en waterpas worden neergezet:

piramide

Als deze nauwkeurig wordt neergezet, dan is de energie ervan zeer krachtig.

Het gebruik van de piramide

In de piramide kan men allerlei voorwerpen plaatsen om de energie van deze voorwerpen op te laden. Zo kun je bijvoorbeeld kraanwater en voedsel opladen met energie, maar ook medicijnen en planten.

In een grote versie kun je gaan zitten om jezelf op te laden met energie en te mediteren.

Contact en prijzen

Heb je interesse in een piramide of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Alle piramides zijn handgemaakt.

Onderstaand vind je de verschillende afmetingen met bijbehorende prijzen. Alle prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

piramide
  • bodem 61 cm x 61 cm, hoogte 39 cm. Prijs: €195, -.
  • bodem 50 cm x 50 cm, hoogte 31 cm. Prijs: €185, -.
  • bodem 30,5 cm x 30,5 cm, hoogte 19 cm. Prijs: €110, -.
  • bodem 15 cm x 15 cm, hoogte 9,5 cm. Prijs: €75, -.

De kleinste piramides kunnen met de post worden verzonden. In verband met de grootte van de grote piramides is het niet mogelijk om deze per post te verzenden.