De Tesla Ankh

Momenteel vervaardig ik onder andere Ankhen volgens de 3-6-9-code van Nikola Tesla. Dat houdt in dat de maten van de Ankhen gebaseerd zijn op de getallen 3, 6 en 9. Dit zijn volgens Nikola Tesla Goddelijke getallen.

Meer informatie over de werking van de Ankh staat op de pagina van de Ankh.

Afstemmen op frequentie

Het is mij gelukt om de Ankh af te stemmen op een bepaalde frequentie. De trilling is heel duidelijk voelbaar en zelfs hoorbaar. Ik werk vooral met de volgende twee frequenties:

528 Hz

De frequentie 528 Hz geeft vibraties in het energetisch veld. Deze vibraties zorgen voor transformatie en heling. In de biochemie wordt deze frequentie gebruikt om DNA te repareren en terug te brengen naar zijn oorspronkelijke perfecte staat.

999 Hz

De frequentie 999 Hz is de hoogste frequentie in het engelenrijk. Het is daarmee een zeer krachtige frequentie die helende vibraties teweegbrengt in het energetisch veld. Het verhogen van positieve energie kan je lichaam en geest genezen. Het zorgt voor een kalmerend en evenwichtig gevoel.

Contact en prijzen

Heb je interesse in de Ankh of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Klik hier voor mijn contactgegevens.

Alle Ankhen zijn door mij handgemaakt en zijn van messing. Onderstaand vind je de afmeting met bijbehorende prijs. De prijs is exclusief eventuele verzendkosten.

Ankh: circa 33 cm (lengte) x 22,5 cm (breedte) x 6 mm (dikte). Vervaardigd volgens de Tesla-code 3-6-9. Prijs: €150, -.

In principe zijn ook andere maten volgens de Tesla-code mogelijk op bestelling.