De Torus

Torus

De Torus is een zeer krachtig symbool. De Torus heeft een energiestroom; vanuit het middelpunt stroomt de energie naar alle kanten van het symbool.

Ons hart heeft ook een elektromagnetisch veld in de vorm van een Torus. Ieder mens heeft een onzichtbare energiestroom van de Torus om zich heen. Bij geen enkel mens is deze energiestroom gelijk. De sterkte van deze energiestroom kan worden gemeten.

Ook de aarde heeft een Torus om zich heen. Zelfs het Universum is gemaakt uit een dubbele Torus.

De werking van de Torus

Door de sterke energiestroom in en om de Torus is het symbool zeer geschikt om voorwerpen in te leggen die zo energetisch gereinigd en opgeladen worden. De energiewaarde van deze voorwerpen verdubbelt als deze in de Torus hebben gelegen. Ook de energie van water en voedsel kan op deze manier worden verhoogd.

Door de energetische verbinding met de torus kunnen we reizen naar andere dimensies. Ook telepathie, heling op afstand en heling op DNA-niveau werkt via de Torus-energie.

Prijzen

Indien u belangstelling hebt voor de Torus of vragen heeft over dit symbool, dan kunt u gerust contact met mij opnemen (zie contact).

Alle symbolen zijn handgemaakt.

Grote Torus

Hoogte ongeveer 50 cm

Prijs € 330,-

Torus

Hoogte ongeveer 40 cm

Prijs € 250,-